Teijlingerlaan 6 - 8, Sassenheim
0252 - 220 450 | info@kroonparket.nl
Lucas Bolsstraat 6, Nieuw-Vennep
0252 - 347 960 | info@kroonparket.nl
Home Vloerverwarming

PARKET EN LAMINAAT OP VLOERVERWARMING

Op deze site geven wij u een beknopte en uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zowel vloerverwarming als vloerkoeling in combinatie met parket, houten vloeren of laminaat.

In 't kort
Er wordt veel getwijfeld of houten vloeren, parket en laminaat wel op vloerverwarming kan. Het antwoord is eenvoudig; ja. De twijfel komt wellicht door de uitzonderingen. Er zijn nu eenmaal opties die je beter niet kunt doen, maar dit geldt ook voor vloeren die niet op vloerverwarming worden gelegd. Eigenlijk is een houten- of laminaatvloer op vloerverwarming zelfs beter dan met radiatoren! Dit komt omdat er een zeer gelijkmatige, en relatieve lage verwarming is waardoor hout of laminaat bijna niet uitzet of krimpt. Dit in tegenstelling tot cv-leidingen van radiatoren waar de temperatuur veel afwisselender en hoger is en voor plaatselijke uitdroging van de vloer kan leiden. Kroon Parket verkoopt geen vloeren welke niet verstandig zijn en verleent daarom volledige garantie voor vloeren op vloerverwarming. Ook kunt u terecht voor de vloerverwarming zelf, zodat zowel de verwarming als de houten- laminaatvloer door Kroon Parket geplaatst worden, onder volledige garantie.

Kroon Parket heeft zich verdiept in deze materie en heeft een ruime ervaring in het plaatsen van parket en laminaat op vloerverwarming. Wij bieden u de oplossing voor het plaatsen van een parket- laminaatvloer op diverse vloerverwarmingssystemen, voor zowel hoofd- als bijverwarming.

Lees verder ...

 

Centrale Branchevereniging Wonen Bestel direct online bij Floorfriendly met kortingscode: KR2181#R