Teijlingerlaan 6 - 8, Sassenheim
0252 - 220 450 | info@kroonparket.nl
Lucas Bolsstraat 6, Nieuw-Vennep
0252 - 347 960 | info@kroonparket.nl
Home Vakmanschap

VAKMANSCHAP

Renovatie

Heeft u al een parketvloer maar is deze toe aan onderhoud of gaat u de indeling van uw woning veranderen en moet daarbij de vloer ook worden aangepast, dan is het in veel gevallen mogelijk om de vloer te renoveren. Hierbij kan worden gedacht aan schuren en opnieuw afwerken, een onderhoudscontract, een uitbreiding van het bestaande parket of complete restauratie van een waardevolle vloer.

Om uw vloer opnieuw te laten schuren en afwerken kunt u een offerteaanvraag doen via deze site of onze showroom bezoeken voor een uitgebreidere toelichting. Voor onderhoudscontracten verzoeken wij u contact met ons op te nemen, wij zorgen dan voor een offerte op maat. Uitbreiding en / of restauratie kan eigenlijk alleen goed worden beoordeeld door uw vloer ter plekke te beoordelen, niet alle vloeren zijn hier namelijk voor geschikt.

Indien u uw huidige vloer wil laten afwerken in lak, kan dat alleen indien de vloer nooit eerder is afgewerkt in een ander product dan lak. Dit heeft te maken met de reactie van achtergebleven stoffen op de huidige oplosmiddelvrije lakken. Indien u uw vloer wilt laten afwerken in olie is dit altijd mogelijk. Voor beide gevallen moet de houten laag natuurlijk nog wel dik genoeg zijn, bij schuren wordt er ongeveer 1 millimeter van het hout afgehaald. Om risico´s te voorkomen is het altijd raadzaam na te gaan of uw vloer reeds eerder is geschuurd.

Vloeren leggen

Het leggen van een vloer is vakwerk. Met name parketvloeren kunnen bewerkelijk zijn bij het leggen. Kroon Parket heeft leggers in dienst die uw vloer snel en vakkundig leggen. Wij vinden het belangrijk dat u keuze heeft. U kunt uw vloer dus door ons laten leggen, of ervoor kiezen het zelf te doen.

Onderhouds- en reinigingsproducten

Een mooie vloer moet mooi blijven. Wij voeren een ruim assortiment producten om uw vloer te onderhouden. Of u nu een parket- of een laminaat vloer hebt.Centrale Branchevereniging Wonen Bestel direct online bij Floorfriendly met kortingscode: KR2181#R