Teijlingerlaan 6 - 8, Sassenheim
0252 - 220 450 | info@kroonparket.nl
Lucas Bolsstraat 6, Nieuw-Vennep
0252 - 347 960 | info@kroonparket.nl
Home Kroon Parket levert ook in Abbenes

KROON PARKET LEVERT PARKET, HOUTEN VLOEREN EN LAMINAAT OOK IN ABBENES

Kroon Parket is uw speciaalzaak voor duurzame vloeren. Met maar liefst 15 jaar ervaring in traditioneel parket en lamelparket tot laminaat. Zo u wilt met vloerverwarming en dat alles omringd met zekerheden. Wat maakt Kroon Parket in Hillegom zo uniek? Het is natuurlijk niet alleen de combinatie van een solide prijs- en kwaliteitsgarantie met een uitgebreide collectie parket, vloerdelen en laminaat. Ons bedrijf aan de Prinses Marijkestraat in Hillegom heeft vooral naam gemaakt met ambachtelijk vakwerk tegen vriendelijke prijzen. Zo renoveren wij bestaande vloeren, leggen de vloer van uw keuze en produceren zelfs uw eigen ontwerp. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het leveren van houten vloeren in combinatie met vloerverwarming.

Dat alles maakt Kroon Parket onbetwist de beste speciaalzaak voor parket, houten vloeren en laminaat voor de regio en dus zeker ook voor Abbenes.

Door de standaard zekerheden die Kroon Parket biedt is het comfortabel zaken doen. Zo wordt uw vloer tot in uw woning in Abbenes bezorgd, voert Kroon Parket altijd een vloerinspectie uit en wordt uw vloer altijd zorgvuldig nagemeten. Daarvoor komen we graag naar Abbenes. Bovendien hanteert Kroon Parket geen aanbetaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrale Branchevereniging Wonen Bestel direct online bij Floorfriendly met kortingscode: KR2181#R