Teijlingerlaan 6 - 8, Sassenheim
0252 - 220 450 | info@kroonparket.nl
Lucas Bolsstraat 6, Nieuw-Vennep
0252 - 347 960 | info@kroonparket.nl
Home Buiten Vloeren

BUITEN VLOEREN

Wilt u buiten net zo'n mooie vloer als binnen en wilt u van uw tuin een echte buitenkamer maken? Vanaf nu kan dat ook! Kroon Parket plaatst prachtige houten + semi-kunststof buitenvloeren!

Of u nu een serre heeft, een (dak-)terras, een patio of een veranda. Onze (houten) buitenvloeren zijn overal toepasbaar. Wij komen ter plaatse de situatie bekijken en kunnen zo een goede inschatting maken of- en zoja welke onderconstructie er nodig is. Wij werken met diverse soorten vloeren. Op de rest van deze pagina treft u een aantal voorbeelden aan.

Heeft u interesse in een prachtige duurzame en onderhoudsvriendelijke buitenvloer? Aarzel dan niet en neem contact met ons op per mail of per telefoon.

Buitenvloeren

Absoluut 1 van onze favorieten is de vloer van bamboe hout. Bamboe groeit in bijna alle delen van de wereld en komt in grote variatie voor. Botanisch gezien is bamboe eigenlijk een grassoort. Een gras echter, dat 'verhout' en daardoor de speciale houteigenschappen krijgt. Bamboe beschikt van nature over uitstekende 'houteigenschappen'. Vooral de hardheid maakt het materiaal zo geschikt voor vloer toepassingen.

Het merkproduct EX-DECK is een zogenaamd hout-polymeermateriaal (WPC). Dat wil zeggen dat het materiaal bestaat uit een combinatie van houtvezels met een milieuvriendelijk, thermoplastisch bindmiddel. Tijdens een speciale procedure, de extrusie, versmelten deze beide componenten onder druk en hoge temperatuur tot dit innovatieve houtmateriaal. • Geen scheuren en splinters en dus vriendelijk voor blote voeten • Lange levensduur • 100% recyclebaar/PVC-vrij Ex-Deck vloeren

Terras systemen van Osmo zijn de meest natuurlijke verbinding van uw leefomgeving tot in de tuin buiten. De voordelen van het Premium systeem; techniek en design zijn in de innovatieve Osmo systeemverbinding zeer goed met elkaar geïntegreerd. U kunt de Premium terrasplanken draaien en keren zoals u wilt. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in diverse oppervlakken, zowel glad als profiel.

• U heeft een uitgebreide keuze uit diverse houtsoorten en kleuren. Door de vele mogelijkheden is er dus voor elke tuin een geschikte combinatie mogelijk.
• door geselecteerde kwaliteiten en een speciale vóórdroging van het hout, wordt het proces van kromtrekken vertraagd.
• Premium Terrasplanken zijn aan beide zijden bruikbaar.Buitenvloer
Buitenvloer
Buitenvloer
Buitenvloer
Centrale Branchevereniging Wonen Bestel direct online bij Floorfriendly met kortingscode: KR2181#R